Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!

 

Uutiset 2017

28.2.2017 Jäähyväiset Murulle
Tänään jouduimme sanomaan hyvästit ihanalle Murulle. Muru oli jo vajaa 14 vuotta ja eli pitkän hienon elämän ilahduttaen monia ihmisiä iloisuudellaan. Ikävä on Murua, mutta kiitollisia olemme siitä että Muru oli osa perhettämme niin pitkän aikaan. Hyvää matkaa rakas Muru <3


Muru kesällä 2016, 13 vuoden iässä

17.2.2017 Terveystarkastustuloksia
Vanamon Mi-Mosa ja Vanamon Va-Nilla tänään terveystarkastuksissa, kummallakin terveet silmät, lisäksi Lilalta tarkistettiin myös polvet jotka ovat myös terveet 0/0 tuloksella.

15.2.2017 Uutisia Ruotsista
Ruotsin kennelliitolla oli pitkät käsittelyajat, mutta vihdoin tänään saapui vahvistukset että Kikin nimeen eteen saamme jatkossa lisätä SE KVA & MVA, eli nyt Kiki on myös Ruotsin kaksoisvalio.

14.2.2017 Lumian pennut syntyivät
Neljä ihanaa urospentua syntyi ystävänpäivänä. Lisätietoja Pentuja -sivulla.

14.1.2017 Kajaani KV Tamminäyttely
Perinteinen kotinäyttely avaa aina vuoden, tällä kertaa sunnuntaina arvosteltiin jämtit ja tipsut. Tipsuissa Domi, Lila ja Siru saivat erinomaiset mukavilla arvosteluilla. Jämtlanninpystykorvia oli ilmoitettu 60 kpl, tuomarina oli Ruotsista Erna Britt Nordin. 10 kk ikäisen Kisun päivä sujui hienosti, ensin voitto isosta juniorluokasta, jonka jälkeen vielä koko rodun ROP ja SERT! Kiitos Miitalle Kisun esittämisestä :)

 

 

Uutiset 2016

 

10.-11.12.2016 Haukkukokeet Seinäjoella
Konna ja Kisu suuntasivat hirvenhaukkukokeisiin Seinäjoelle. Lauantaina oli ensin vuorossa Konna joka suoriutuikin päivän urakasta hienosti ja pisteitä kertyi 93,5 pistettä. Sunnuntaina oli Kisun vuoro ja myös hän saavutti HIRV-1 tuloksen, pisteitä tuli 70 p. Tyytyväisiä ollaan 9 kk ikäisiin nuorukaisiin :)

26.11.2016 Kisulle ensimmäinen kaato
Kisulle ammuttiin tänään ensimmäinen hirvi 9 kk iässä :)


 

12.11.2016 Kiki suoritti hirvikoirien jäljestämiskokeen
Tulikurun Kiki suoritti tänään hirvikoirien jäljestämiskokeen hyväksytysti HIRV-J1 tuloksella. Tämä tulos vaaditaan Ruotsin käyttövalion arvoon joten nyt saadaan lähetettyä hakemus Ruotsin kennelliittoon.

16.10.2016 Kikistä Ruotsin muotovalio
Suuntasimme Kikin kanssa Ruotsiin Sundsvallin kansainväliseen koiranäyttelyyn, tuomarina oli Pekka Teini Suomesta. Kiki tuli tänään myös Ruotsin muotovalioksi, joten ei ollenkaan turha reissu! Kiitos Marjolle seurasta, oli mukavaa!

3.10.2016 Kiki Ruotsissa hirvikokeissa
Kiki kävi tänään Harrin ja Veijon kanssa Ruotsissa hirvikokeissa, hienosti sujui ja HIRV1 tulos oli kotiin tuomisena (80,5 p). Nyt vielä jäljestyskoe ja sitten saadaan laittaa anomus menemään Ruotsin käyttövalionarvosta :)

17.9.2016 Limingan näyttely
Tuomarina Oliver Simon, kehässä tipsut Domi, Lila ja Siru. Lila ERI-2, Siru ERI-2, Domilla meni hienosti ja oli ROP!

7.8.2016 Kuopio KV
Siru pelkästään tänään kehässä, tuomarina Annukka Paloheimo joka tykästyi kovasti vanhaan rouvaan. Siru oli PN-3 ja VSP-veteraani.

31.7.2016 Ristijärven näyttely
Tuomarina tipsujen erikoistuomari Tuula Plathan, Lila sai vara-SERTIN ja Siru oli PN-3 todella kivoilla arvosteluilla. Tuomari tykkäsi Lilasta kovasti, tänään neiti oli vain vähän "bikinikunnossa" kun kerkesi heittää turkkinsa ennen näyttelyä.


 

16.7.2016 Luonnetesti
Kikin kanssa suuntasimme Maaningalle luonnetestiin. Oli todella mielenkiintoinen kokemus nähdä miten oma koira toimii erilaisissa tilanteissa, ja kuulla ulkopuolisten asiantuntijoiden mielipiteet luonteesta. Pisteitä kertyi 221 pistettä ja tuomarit kehuivat miten tasapainoinen, rohkea ja tervepäinen koira joka osaa toimia eri tilanteissa. Tuomarina Jorma Kerkkä ja Leena Berg.

17.4.2016 Polvijärven näyttely
Kasvattini Vanamon Val-Domir tänään VSP ja SERT Polvijärvellä näyttelyssä, tämän viimeisen sertin myötä Domista tuli Suomen muotovalio! Tuomarina Markku Kipinä. Onnea omistajille Annelle ja Tiinalle ja kiitokset kun olette tuoneet poikaa näytille näyttelyihin :)

23.2.2016 Kikin pennut syntyivät
Kikin pennut syntyivät, pentulaatikossa tuhisee 6 narttua ja 2 urosta. Pennut ja emä voivat hyvin. .

9.1.2016 Kajaani Tamminäyttely
Vuorossa taas perinteinen kotinäyttely. Tipsut arvosteli kasvattajatuomari Katriina Huhtinen. Uroksissa kasvatti V. Val-Domir "Domi" hienosti PU-2, SERT ja vara-CACIB joka muuttuu CACIBiksi! Siru oli PN-4 ja ROP-veteraani. Ihanat arvostelut ja kommentit tuomarilta kummankin koiran osalta.

 

Uutiset 2015

 

22.11.2015 Jyväskylän KV-näyttely
Kehässä tipsuissa Siru ja kasvatti Domi, sekä Kiki jämtteissä. Kehät meni pahasti päällekkäin, kiitokset Empulle Sirun esittämisestä, Siru oli ERI-3 ja SA. Domi oli ERI-2 SA hyvän arvostelun kera. Jämttikehällä jännitettiin, tämä viikonloppu oli ensimmäinen jolloin Kiki pystyisi tulemaan muotovalioksi, koska täytti keskiviikkona 2 vuotta. Toisaalta tämä olisi myös ainoa mahdollisuus tulla ennen pentuja kaksoisvalioksi, koska Kikin juoksu on tulossa joulukuussa ja Kiki on tarkoitus astuttaa, joten muihin näyttelyihin ei ehditä sitä ennen. Tuomarina oli Kari Järvinen. Kikistä tuli 2 vuoden ja 4 päivän iässä kaksoisvalio! Kiki oli siis KÄY ERI-1, PN-1, ROP, SERT, CACIB --> uusi FI MVA!

10.10.2015 Tipsuerkkari Seinäjoella
Kehässä oli Siru ja lisäksi paikalle saapui kasvatti Domi (V. Va-Domir). Kummatkin saivat ERI:t mutta ei luokkasijoituksia tällä kertaa. Oli mukava olla pitkästä aikaa erkkarissa ja paljon oli hienoja tipsuja paikalla.


Vanamon Val-Domir, kuva Maija Perttola

 

19.9.2015 Kajaani KV-hirvenhaukkukoe
Kiki osallistui tälle syksylle ensimmäiseen kokeeseen. Kiki haukkui hienot 91 pistettä jolla valmistui samalla myös käyttövalioksi! Sijoitus kokeessa oli 4. sija, kokeen toiseksi paras narttu. Kiki on pentueensa ensimmäinen FI KVA.

29.8.2015 Pyhäjoki näyttely
Tipsujen kanssa näyttelyssä, tuomarina Eeva Resko. Ensin oli urokset jotka hienosti voitti kasvattini Vanamon Val-Domir "Domi" saaden myös sertin! Seuraavana oli narttujen vuoro. Lila oli ERI-3. Siru vei potin tänään, voitti nartut ja oli siis ROP ja ROP-veteraani! Ja Domi VSP. Ryhmäkilpailuihinkaan ei turhaan jääty, Siru oli RYP-3 (tuomarina Irina Poletaeva) ja BIS-2 veteraani (tuomarina Marja Talvitie).

15.8.2015 Kajaanin näyttely
Domi ERI-2, Siru PN-2 ja ROP-veteraani, tuomarina Marit Sunde. BIS-veteraanit arvosteli Annukka Paloheimo ja Siru oli hienosti BIS-3 veteraani!

1.8.2015 Iisalmi KV
Siru ROP-veteraani, tuomarina Harri Lehkonen. BIS-veteraanikehässä Siru mennä sipsutteli hienosti BIS-3 veteraaniksi (tuomari Stefan Sinko)!


kuva Inga Keränen

18.7.2015 Ylivieska KV
Kiki ERI-2, Lila ERI-2 ja SA, Siru PN-3 ja ROP-veteraani. Jämtit arvosteli Tapio Kakko ja tipsut Annaliisa Heikkinen.


kuva Inga Keränen

12.7.2015 Oulu KV-näyttely
Näyttelyyn olin ilmoittanut Kikin, Lilan ja Sirun. Ensin oli tipsut vuorossa, Lila ERI-3,SA ja Siru ERI-2, SA. Sitten jämtit joissa Kiki voitti käyttöluokan ollen lopulta PN-2, vara-SERT ja vara-CACIB. Tuomarina oli Esa Ruotsalainen joka pitkään mietti ykkösen ja kakkosen järjestystä, joten lähellä oli taas serti ja cacib, mutta ei haittaa koska sertit Kikillä onkin jo kasassa, tarvitaan vain se viimeinen sitten 2-vuotiaana.

4.7.2015 Luoto näyttely
Kikin kanssa suunnattiin rannikolle päin, mukana matkaseurana Kikin veli Ukko. Tuomarina oli Matti Palojärvi. Kiki oli PN-2 saaden vara-SERTIN, Ukko oli hienosti PU-1, SERT. Kiitokset taas Marja-Leenalle ja Ukolle matkaseurasta!

13.6.2015 Lapinlahti näyttely
Kikin ja veli Ukon kanssa matkattiin näyttelyyn, tuomarina kasvattajatuomari Hannu Talvi. Kiki sai hienon arvostelun ja oli ROP ja SERT. Veli Ukko oli PU-2 ja vara-SERT. Ryhmäkilpailussa meni myös hienosti, Kiki voitti ollen RYP-1! Päivän päätteeksi BIS-kilpailusta vielä käteen sininen ruusuke, eli päivä päättyi BIS-2 sijoitukseen.

7.6.2015 Limingan näyttely
Keli oli aivan kamala, tuuli kovaa ja satoi vaakasuoraan, ilma oli todella kylmä. Mutta onneksi tulokset lämmittivät ja turhan vuoksi ei tarvinut paleltua, Kiki voitti käyttöluokan ja oli lopuksi PN-1, SERT ja VSP! Tuomarina Pekka Teini joka tykästyi kovasti Kikiin.

4.6.2015 Terveystuloksia
Tulikurun Kikin lonkat A/A ja kyynärät 0/0!

23.5.2015 Hyrynsalmen näyttely
Kiki voitti käyttöluokan, lisäksi sijoituksena PN-2 ja vara-SERT. Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Kikin veli Tulikurun Ukko voitti urokset ja sai SERTin.

16.5.2015 Varkauden KV-näyttely
Kiki hienosti PN-2, vara-SERT ja vara-CACIB. Tuomarina Sakari Poti.

2.5.2015 Oulaisten näyttely
Kiki käyttöluokassa, tuloksena PN-3. Tuomarina Jari Fors.

26.4.2015 Kiuruveden näyttely
Harrin kanssa lähdettiin käymään Kiuruveden näyttelyssä, Kikillä riitti ikä ensimmäistä kertaa käyttöluokkaan. Kiki voitti luokkansa ja oli lopulta PN-3. Tuomarina Markku Mähönen.

4.3.2015 Terveystuloksia
Kiki ja Lila kävivät silmä- ja polvitarkastuksessa. Kummallakin 0/0 polvet ja terveet silmät!

10.1.2015 Tamminäyttely
Kotinäyttely aloittaa vuoden aina mukavasti, vain viiden minuutin matka näyttelypaikalle joten se on luksusta. Lila tipsuissa voitti juniorluokan ERI-1, SA ja oli VSP-juniori. Kiki sai myös ERInomaisen ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Tipsut arvosteli Nebojsa Savicic ja jämtit Saara Sampakoski.


Kuva Tiia Tuikka

 

Uutiset 2014

 

27.12.2014 Kiuruvesi hirvenhaukkukoe
Kiki osallistui Kiuruvedellä kokeisiin, tuloksena HIRV1 ja pisteitä 80 p. Nyt Kiki on 13 kk ikäinen ja yhtä ykköstä vaille käyttövalio, mutta valitettavasti ei saatu enää viimeisille päiville koepaikkaa että olisi päästy viimeistä ykköstä kokeilemaan. Jatketaan ensi syksynä siis! Hyvin joka tapauksessa on ensimmäinen syksy sujunut, kaatoja sekä kokeista ykkösiä.

24.12.2014 Hyvää Joulua kaikille!
Toivotamme Hyvää Joulua kaikille ystäville, tuttaville, kasvatinomistajille ja heidän karvakuonoille!

13.12.2014 Kajaani hirvenhaukkukoe
Kiki osallistui kokeisiin, tuloksena HIRV1 ja pisteitä 70,00. Kun Kiki tuli metsästä, paljastui että neiti oli kipeänä, kova vesiripuli. Urheasti siis haukkui ykkösen vaikka oli sairaana, mutta tämä selvisi vasta kokeen päätyttyä, toki koe olisi jätetty väliin jos aamulla olisi ollut tieto tästä, silloin vain luultiin että maha hiukan löysällä.

7.12.2014 Voittaja 2014
Sunnuntaina oli vuorossa Voittaja 2014 näyttely jonka tuloksista saamme olla myös todella iloisia. Kiki oli todella tiukalla tuomarilla Lars Hjelmtvedt hienosti PN-3. Tipsuissa tuomarina Ernie Paterson, Lila sai erinomaisen mutta ei sijoittunut luokassaan. Siru oli päivän viimeisenä kehässä upeasti tuloksella ERI-1, SA eli Sirusta tuli Veteraani Voittaja 2014!

 

6.12.2014 Helsinki Winner 2014
Näyttelyyn Helsinkiin lähdimme Harrin kanssa kolmen koiran kera; jämtti Kiki ja tipsut Siru ja Lila. Lauantaina Helsinki Winner näyttelyssä Kiki oli ensimmäisenä kehässä, tuomarina jämtteillä Tapio Eerola. Kiki sai erinomaisen mutta ei tällä kertaa sijoittunut luokassa. Seuraavana oli tipsut kehässä jossa tuomarina oli Kati Kilpeläinen. Lilalla ja Sirulla meni kummallakin todella hienosti, kumpikin oli omassa luokassaan ERI-2 ja SA, eli tittelit olivat hyvin lähellä :) Tosi iloinen olen kummankin menestyksestä, tipsuissa on paljon osallistujia ja hyviä koiria aina kisaamassa.


Kuvat Isabella Fagerström
Lila ja Siru

28.11.2014 Kajaani hirvenhaukkukoe
Kiki osallistui uudestaan kokeisiin, tällä kertaa tuloksena ensimmäinen HIRV1 pisteillä 79,5.

20.11.2014 Kajaani hirvenhaukkukoe
Kiki ensimmäisessä kokeessaan. Valitettavasti tällä kertaa hirviä ei löytynyt joten hakupisteille jäätiin, 12,5 pistettä.

5.10.2014 Kokkola
Mukana näyttelyssä Siru ja Lila, sekä paikalle saapui myös Lilan velipoika Domi (Vanamon Val-Domir). Tuomarina alunperin piti olla Marja Talvitie, mutta tuomarimuutoksen vuoksi tipsut arvosteli Kirsti Louhi. Domi oli luokassaan EH-3. Lila myös debytoi junnuluokassa tuloksena ERI-2. Sirulla myös meni hienosti, ERI-1, SA, PN-2 ja VSP-veteraani.


Kuva Ritva-Liisa Tuikka
ROP-veteraani Mäntykartanon Donatello ja VSP-veteraani Bellezza´s Koh-I-Noor

8.8.2014 Maailman Voittaja 2014
Sirun kanssa hyppäsimme bussiin Kuopiosta ja matkasimme täkäläisten ystävien kanssa Maailman Voittaja näyttelyyn Helsinkiin. Paikalla oli paljon upeita tipsuja, ja oli mahtava olla tapahtumassa mukana. Siru sai erinomaisen ja oikein hyvän arvostelun, mutta ei tällä kertaa sijoittunut neljän parhaan joukkoon luokassa.

12.7.2014 Oulu KV-näyttely
Tuomarina Juha Putkonen, Siru VET ERI-2, SA ja sijoittui paras narttu luokassa hienosti 2. sijalle.


Siru ottaa rennosti varjossa omaa vuoroa odotellessa :)

29.3.2014 Kajaanin näyttely
Taas saimme nauttia lyhyestä matkasta näyttelyyn, vain viisi minuuttia ajomatka näyttelypaikalle. Sirulla oli upea päivä, jälleen "tupla-ROP" eli ROP ja ROP-veteraani, rodun arvosteli Maija Mäkinen. Isossa kehässä menestys jatkui hienosti, 9-ryhmän ryhmäkilpailun arvosteli Veli-Pekka Kumpumäki ja Siru sijoittui RYP-3 sijalle! Eikä siinä vielä kaikki, BIS-veteraani kehässä Siru putsasi pöydän ollen näyttelyn kaunein veteraani eli BIS-1 veteraani! BIS-veteraani kilpailun arvosteli Maija Mäkinen.


Kuvat: Kati Kilpeläinen

 

8.3.2014 Joensuun näyttely
Siru kehässä, tipsut arvosteli Paavo Mattila. Siru hienosti "tupla-ROP" eli ROP ja ROP-veteraani! Lisäksi isossa kehässä sijoittui BIS-4 veteraaniksi, myös tämän arvosteli Paavo Mattila.


BIS-kuva: Showlink

 

12.1.2014 Kajaanin Tamminäyttely
Vain Siru oli ilmoitettu perinteiseen kotinäyttelyyn, tuomarina Göran Bodegård. Siru voitti veteraaninartut ja oli lopuksi VSP-veteraani sekä PN-4.

10.1.2014 Uusi laumanjäsen
Perheeseemme tuli uusi asukas, kun haimme Mainualta jämtlanninpystykorva narttupennun Tulikurun Kikin. Kikille tulee myöhemmin oma sivu myös nettisivuillemme.

***************************************************************************************

Uutiset 2013

 

28.12.2013 Millin pennut syntyivät
Milli sai kolme ihanaa pentua, kaksi soopelia urosta ja yhden kirjavan nartun.

 

26.10.2013 Agilityn Kainuun Kennelpiirin Piirinmestaruuskisat
Muru Mallan kanssa kisaamassa hienoin tuloksin. Eka radalta tulos 0 ja sijoitus 2., toiselta radalta tulos 5 ja sijoitus 3. Lisäksi Muru ja Malla voittivat Kainuun Kennelpiirin Piirinmestaruuden! Onnittelut ja kiitokset Mallalle hienosta työstä Murun kanssa. Alla vielä linkit Murun PM-ratoihin:

RATA 1, hyppyrata
RATA 2, agilityrata

17.8.2013 Kajaanin näyttely
Näyttelyyn meidän tiimistä ilmoitettu Siru, Lumia ja serkkuni Suvin Lulu. Tulokset olikin todella hienot, kolmoisvoitto nartuissa; Siru VET ERI-1, SA, PN-3 ja VSP-veteraani. Vanamon Syypää Sun Hymyyn "Lumia" JUN ERI-1, SA, PN-2 ja vara-SERT ja Bellezza´s Minuet "Lulu" AVO ERI-1, SA, PN-1, SERT ja VSP! Tuomarina Kati Kilpeläinen. Kiitokset Arjalle, Petralle esittämisavusta ja onnittelut Suville Lulun hienosta menestyksestä :)


ROP Saffron Zidane ja VSP Bellezza´s Minuet "Lulu" om. Suvi Rusanen


Kuva: Silja Lappeteläinen


ROP-veteraani Vanessan Preston ja VSP-veteraani Bellezza´s Koh-I-Noor

28.7.2013 Pihtipudas
Siru ja Lumia kehässä, tuomarina Harto Stockmari. Lumia EH-3, Siru ERI-1, SA, PN-2, ROP-veteraani. Isossa kehässä BIS-veteraanit arvosteli Markku Kipinä. Siru kiri korkeimmalle palkintopallille ollen upeasti BIS-1 veteraani! Tipsuilla meni muutenkin upeasti, myös BIS-kasvattaja oli tipsukenneli ja koko näyttelyn kaunein oli tipsu. 


Lumia


Kuva: Terhi Timonen
Siru


Kuva: Terhi Timonen
VSP-veteraani Vanessan Preston ja ROP-veteraani Bellezza´s Koh-I-Noor


BIS-1 veteraani Bellezza´s Koh-I-Noor


Kuva: Silja Lappeteläinen
Tipsujen hieno päivä, koko näyttelyn BIS Vanessan Favourite, BIS-veteraani Bellezza´s Koh-I-Noor ja BIS-kasvattaja kennel Mäntykartanon
 

20.7.2013 Pieksämäki
Lumia ERI-1, SA ja PN-4. Hienosti Lumian ensimmäinen Paras narttu -sijoitus, tuomarina Inga Siil. Kiitokset Arjalle!

25.5.2013 Kuopio KV
Lumia korkkasi viralliset kehät junioriluokassa mukavin tuloksin, ERI-2 ja SA. Tuomarina Monique Van Brempt.

28.3.13 Saimme mukavaa postia, Muru on sijoittunut Vuoden 2012 agilitypartis -kilpailussa hienosti sijalle 3.!

23.3.13 Tiibetinspanieli ry erikoisnäyttely
Lumia oli Arjan kanssa erkkarissa, 7-9 kk ikäisten pentujen luokassa johon oli ilmoitettu 8 narttupentua. Tuomarina oli Pirjo Aaltonen, Lumia sai oikein mukavan arvostelun ja oli hienosti luokassaan 2. ja KP.

 

***************************************************************************************

Uutiset 2012

17.8.12 S-pentue
Sirulle syntyi yksi ihana narttupentu. Pentu näytti syntyessään aivan valkoiselta, mutta väri muuttuu hiukan niin että pennusta tulee cremen värinen. Neiti on nimeltään Vanamon Syypää Sun Hymyyn "Lumia". Lumia asuu Arja Timosen perheessä Pöljällä (kennel Finriikan) ja on yhteisomistuksessa.

28.7.12 Tornion kisat
Muru ja Malla Torniossa kisoissa, hyppyradalta hienosti 0-tulos, aika -3,22 ja sijoitus 2. Voittaja voitti sekunnin sadasosan erolla, eli niin lähellä oli Murulla se että olisi tullut agilityvalioksi... :) Onnittelut Mallalle ja Murulle hienosta tuloksesta!

14.7.12 Maaningan kisat
Muru ja Malla Maaningalla kisaamassa, tuomarina Sari Mikkilä. Ratavirheitä 0, tulos siis -2,77 ja sijoitus 10.

20.5.12 Varkauden kisat
Muru ja Malla kisoissa Varkaudessa jossa kolme starttia. Ensimmäisiltä radoilta tulokset 15 ja 5, mutta viimeiseltä hyppyradalta upeasti 0-tulos, aika -2,27, sijoitus 2. ja SERT-H! Nyt Muru on siis yhtä hyppy-sertiä vaille agilityvalio :) Onnittelut Mallalle ja Murulle sertistä!

20.5.12 Uusi muotovalio
Nasta (Vanamon Faster Than Crumb) tänään näyttelyssä Oulussa hienoin tuloksin. Tuomarina Anna Brankovic, Nasta avoimessa luokassa ERI-1, SA, PN-1, VSP, SERT ja niinpä Nastasta tuli FI MVA! Onnittelut Terhille ja Nastalle!

14.4.12 Oulun agikisat
Muru ja Malla kisaamassa, tuloksena yksi 0-rata ja sijoitus 8., tuomarina toimi Seppo Savikko.

11.2.12 Oulun agikisat
Terhi ja Nasta osallistuivat toista kertaa agilitykisoihin ja nappasivat 0-radan ja luvan! Tulos -9,68 ja sijoitus 7. Onnea Nastalle ja Terhille agilityuralle!

***************************************************************************************

Uutiset 2011

5.11.11 Uusi käyttövalio
Ensimmäisestä jämttipentueesta oleva kasvatti Rocy on saanut kolmannen VOI-1 tuloksen ja näin Rocy on nyt Suomen käyttövalio FI KVA. Onnittelut omistajille!

5.11.11 Oulun kisat
Murulle ja Mallalle Oulusta 0-rata, tulos -6,25 ja sijoitus 7.

23.10.11 Kuopion kisat
Murulle Kuopiossa yksi 0-rata, tulos -4,71 ja sijoitus 4. Onnittelut Mallalle ja Murulle nollasta!

20.10.11 Uusi kaksoisvalio
Kasvatti Vanamon Nasselle kolmas VOI-1 tulos hirvikokeista ja näin Nassesta tuli kaksoisvalio, eli FI KVA & MVA. Onnittelut omistajille ja Nasselle!

20.8.11 Mikkelin kisat
Muru ja Malla Mikkelissä kisaamassa, tuloksena 0-rata, aika -2,49 ja sijoitus 5.

20.7.11
Saimme vieraaksi tänään Sirun tyttären Tyynen (V. Ma-Tilda) taustajoukkoineen. Olipa mukava nähdä miten Tyyne on kasvanut, oikein reipas tipsumainen neiti ja mukava luonteinen! Leikitkin kävi niin hyvin yksiin siskon kanssa kunhan hetken olivat tutustuneet.


Tyyne ja Milli sekä oikean puoleisessa kuvassa keskellä myös Siru.


Tyyne 7 kk iässä
 

Postia partisyhdistykseltä
Posti toi mukanaan hienoja palkintoja. Muru oli viime vuoden agilitypartacollie kisassa 3. sijalla. Tytär Ulpu uusi äitinsä "tittelin" muutaman vuoden takaa ja oli vuoden 2010 agilitypartistulokas kisassa 1. sijalla! Veeti veli hienosti 2. sijalla! Onnea Murun lapsosille ohjaajineen :) Alla poseeraa Ulpu upean ruusukkeensa kera, kuvan ottanut omistaja Anna Rajalampi.

2.7.11 Varkauden kisat
Murulle 0-tulos ja sijoitus 7. Varkauden kisoissa. Onnittelut Mallalle ja Murulle!

12.6.11 Agituloksia
Muru Kuopiossa kisailemassa Mallan kanssa, tuloksena tuplanollat! Agiradalla sijoitus 3. ja hyppiksellä 6.

15.5.11 Agikisat Kuopiossa
Muru taas Mallan kanssa kisailemassa mukavin tuloksin. Hyppyradalta nolla ja sijoitus 2.

20.2.11 Oulun agikisat ja uusi 3-luokkalainen!
Muru juoksulomalla, mutta Murun tytär Ulpu ja Anna olivat kisailemassa kakkosluokassa. Tuloksena upeasti 0-voitto, LUVA ja SERT! Joten tästä lähtien Ulpu ja Anna kisailevat 3-luokassa. Onnea tuhannesti Ulpu ja Anna, hienoa!


Tässä Ulpu pikkuruisena, nyt neidistä onkin kasvanut oikea agipartis!

22.-23.1.11 Kemin agilitykisat
Muru suuntasi Mallan kanssa Kemiin pakkasralleihin ja tuomisina kotiin hienoja tuloksia. Lauantaina yksi HYL ja yksi 0-tulos hyppyradalta jolla sijoitus 8. Sunnuntaina vuorossa kaksi agirataa, toiselta HYL ja toiselta upeasti 0-tulos ja sijoitus 2. ja SERT! Onnea Mallalle ja Murulle!

Murun tytär Ulpu oli samoissa karkeloissa, lauantaina hienosti sijoitukset 1. ja 2. MAXI-2 luokassa, tällä kertaa kummatkin 5-tuloksella joten ihan vielä parivaljakko ei päässyt kuninkuussarjaan, mutta varmasti kohta näemme heidät myös siellä!

8.-9.1.11 Tamminäyttely ja agikisat
Muru kisaili lauantaina Kajaanissa yhden startin Mallan kanssa, rata oli oikein hienoa menoa mutta yksi väärä este tuli suoritettua joten tällä kertaa HYL tuloksena. Sunnuntaina Nasta oli näyttelyssä Terhin kanssa, tuloksena EH. Nasta kasvattelee hieman pohjavillaa lisää ja palailee sitten viimeisen sertin metsästykseen!

Klikkaa tästä niin pääset katsomaan Murun radan!


---------------------------------------

Uutiset 2010

Uutiset 2009

Uutiset 2008

Uutiset 2007